PRODAMO – Nova Nadstandardna stanovanja v Celju – Ribarjeva Rezidenca

ZA REZERVACIJE IN INFORMACIJE POKLIČITE 040 216 204 (Lena)

GALERIJA SLIK

Ribarjeva Rezidenca VIVENDI je blagovna znamka, ki s stalno mislijo na kupca in z brezpogojno zavezanostjo kakovosti ter doslednim spoštovanjem obljube, s katero zagotavlja visoke standarde bivanjske kulture, posameznikom, parom in družinam zagotavlja lep in prijazen dom po njihovi meri na odlični lokaciji v Celju.

RIBARJEVA REZIDENCA

Ste pripravljeni na nov začetek? Ribarjeva Rezidenca ponuja vse sestavine sanjskega doma: lepa, svetla stanovanja za posameznike, pare in družine, navdihujoče umirjeno in zeleno okolje z bogato paleto priložnosti in možnosti za rekreacijo, nakupovanje, zabavo ter kulinarične zgodbe. Nova doživetja bivanja bodo na voljo v 52 stanovanjih različnih velikosti, v dveh enakih stanovanjskih objektih, v petih etažah in podzemno garažo z 51 parkirnimi mesti. Posebno pravljično zgodbo pa boste lahko doživeli v oazi bivanja v edinstvenih terasnih stanovanjih na samem vrhu.

Zapovedi stanovanj pod znamko Vivendi bodo izpopolnile vaš dom in ga naredile resnično toplega in udobnega:

 • Odprti pogledi na okolico,
 • varčni energetski sistemi,
 • talno ogrevanje v prostorih,
 • predpriprava za hlajenje,
 • priključki za internet in televizijo,
 • protivlomna vhodna vrata,
 • okna PVC in screen rolo senčila je le nekaj standardov, ki bodo vašemu bivanju zagotovila brezskrbno udobje.

 

PAMETNI DOM

Da bo vaš dom eno z vami in da ga boste upravljali, kot da je del vas, preprosto, z užitkom ter učinkovito in se pri tem zabavali ob stiskanju telefona z udobnega kavča ali kar iz pisarne, smo za vas pripravili ponudbo sistema pametnega doma ENTIAliving, ki bo vaše bivanje nadgradilo na novo raven pametnega življenja.

ENTIAliving je sistem za pametni dom, ki omogoča:

 • samodejno upravljanje razsvetljave,
 • senčil,
 • ogrevanja,
 • hlajenja,
 • zagotavlja povečanje udobja in varnosti,
 • nižjo porabo energije,
 • upravljanje na daljavo preko pametnih telefonov, tablic in osebnega računalnika.

ODLIČNA LOKACIJA V CELJU

Odlična lokacija oplemeniti kvaliteto vašega bivanja. Vrsto možnosti za uresničitev življenjskih slogov, od jutranjega sprehoda po mirni okolici in sledenja vonju kave iz bližnjih kotičkov, gospodinjskih nakupov v supermarketih ali spremstva otrok do vrtca in šole, je le nekaj od tega, kar potrebujete v svoji bližini za kakovostno življenje.

Če pa brez mestnega vrveža ne zdržite, ste v središču mestnega jedra, kjer se lahko predate atmosferi kulture, kulinarike in zabave le v nekaj minutah od vašega novega doma.
Tudi za zdravje in šport je v mestu poskrbljeno s številnimi parki in igrali, pa z adrenalinskimi programi v Celjski koči ali pustolovščinami na vodi na čudovitem Šmartinskem jezeru.
Oddaljenost od avtocestnega priključka znaša 3,5 km.

PROSTOR ZA VSE POTREBE

Na vse vas, ki prisegate na dobre stvari v življenju, čakajo nadvse kakovostna in funkcionalno zasnovana stanovanja, velikosti od 28 m² do 109 m², z odprtimi pogledi na okolico bodisi iz lastnega atrija, balkona ali lože. Prostor, namenjen potrebam aktivnega življenja v obliki lastne shrambe in skupne kolesarnice, pa bo omogočal številne možnosti za shranjevanje vaših stvari. V največje zadovoljstvo nam bo seveda, če se bo med tistimi izmed vas in izbranim prostorom, ki ga boste imenovali svoj dom, usodna privlačnost razvila že v prvem trenutku.

ŽIVLJENJE NA VRHU

Svet kot na dlani. Svoboda in neskončnost neba. Čudovita terasna stanovanja na strešnih terasah ponujajo posebno bivanjsko doživetje, saj s svojo odprtostjo zagotavljajo sanjsko percepcijo  prostora in okolice. Zagotavljajo vam več prostora, namenjenega samo vam, jasen razgled in odprtost ter tisti neprecenljivi občutek svobode. Terase stanovanj bodo delno tlakovane, delno pa bodo ekstenzivno ozelenjene, kar bo vašemu življenju na vrhu vlilo še poseben čar in privlačnost. Stanovanja bodo imela velike svetle dnevno-bivalne prostore, spalnica z lastno kopalnico ter prehodno garderobno sobo. Osvetljevanje, senčenje in ogrevanje boste lahko upravljali preko sistema »pametnih« inštalacij, ki bodo vgrajene v vsa terasna stanovanja.

 

REZERVACIJE IN INFORMACIJE:

 • T: 040 216 204 (Lena)
 • E: lena@agencija-nera.si